HAKKIMIZDA    Dekanın Mesajı

Kıymetli Arkadaşlar Gururla Yürüyeceğiniz meslek yaşamınıza ilk adımı atmış bulunmaktasınız. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ailesi adına hepinize en içten duygularla hoş geldiniz diyorum. Hukuku, adaleti ve hürriyeti hayata hakim kılmak için yapacağınız mücadelenin gerektirdiği donanım ile mezun olacağınız güzide bir eğitim kurumunda bulunuyorsunuz. Aramıza katılan genç meslektaşlarımızı kutluyorum. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mensubu ve mezunu olmanın gururunu bir ömür taşıyacaksınız. Fakülte yaşamına başlarken duymakta olduğunuz heyecan, mezuniyete kadar artarak devam edecektir. Bu süreçte sizlere asil bir mesleğin gerekleri öğretilecek ve sorunlara analitik bir bakışla, bütüncül bir zeminde özgün çözümler üretme becerisi kazandırılacaktır. Her yeni gün, aldığınız her bir ders sizleri daha güçlü kılacaktır. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinin ailenize ve ülkenize armağanı olarak yaşama atılacaksınız. İdeallerinin peşinde koşan ve gerçekleştirmeyi başaran kişiler olarak bizleri onurlandıracağınıza olan inancımız tamdır. Hukuk fakültesi ailesi olarak, yöneticisinden memuruna, profesöründen asistanına kadar yanınızda ve destekleyiciniz olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yeni Eğitim-Öğretim yılının güzelliklere vesile olmasını diliyor, sevgiler sunuyorum.